WELKOM
THAI MASSAGES
TARIEVEN

SABAIDEE THAI MASSAGES

FOTO'S
CONTACT
ROUTE

Sabaidee Thai Massage kan u helpen met ontstressen in de jachtige maatschappij. Ons doel is om u een nummer ťťn massage te laten ervaren. Het menselijk lichaam bestaat uit vele spieren en gewrichten. Na een goede massage zal uw lichaam weer beter functioneren. Het is goed om uw lichaam regelmatig te laten masseren door een professionele massage salon en zo alles weer te laten herstellen. Wij werken op afspraak. U kunt ons bellen voor een afspraak op 06-4 8774 194. U kunt bij ons alleen contant afrekenen.

Wij geven professionele authentieke thaise massages zoals:

Traditionele Thai Massage
Traditionele Thai Massage Uw lichaam wordt tijdens een massage in diverse yoga-posities gebracht. U wordt gemasseerd met knieŽn en ellebogen. Uw spieren worden gekneed tot het laatste restje spanning is verdwenen. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt, de rug gebogen tot een soepele kromming. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en tekortkomingen langs de energielijnen weg te werken. Samen met het beÔnvloeden van het energetische aspect, werken we ook aan het fysieke lichaam. Beginnend bij de voeten en voortschrijdend tot het hoofd, zal uw lichaam worden bewogen, losgemaakt en uitgerekt. De combinatie van energetische- en fysieke aspecten is uniek in traditionele Thaise massage.

Aroma Olie Massage
Aroma Olie Massage Bij de Thaise oliemassage wordt uw hele lichaam met zachte strijkingen en knedingen gemasseerd met behulp van een speciale massageolie. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken en deficiŽnties langs de energielijnen weg te werken. Beginnend bij de voeten en vervolgens tot het hoofd, zal uw lichaam zowel zacht als stevig worden gemasseerd. De Aroma Olie Massage is de perfecte manier om uw lichaam en geest even helemaal te laten ontspannen.

Voet Massage
Voet Massage Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam zal activeren. Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool met de vingers of een massagestokje gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De Thaise voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om de voet op te warmen, daarna volgen lichte knedingen en acupressuur. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzoel wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Door acupressuur uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd.

Hoofd-, Nek-, Schouder & Rug Massage
Hoofd-, Nek-, Schouder & Rug Massage Dagelijkse spanningen en stress kunnen ervoor zorgen dat er eerst in de schouders en daarna ook in uw nek en hoofd blokkades ontstaan waardoor er minder bloed naar uw hoofd stroomt. Dat kan naast uw zere nek en schouders, tevens leiden tot hoofdpijn, vermoeide ogen, concentratie verlies en zelfs depressiviteit. Bij deze massage worden hoofd, nek en schouders op een rustgevende wijze gemasseerd. Hierdoor zullen bovengenoemde klachten sterk verminderen en vaak zelfs volledig verdwijnen.

Body Scrub en Olie Massage
Body Scrub Massage Hiermee kunt u de huid van uw gehele lichaam laten reinigen en hydrateren. De meest populaire lichaamsbehandeling is een zeezout scrub. Dit is een behandeling die plaatsvindt op een massage tafel bedekt met een laken en een groot dun stuk plastic. U ligt op uw buik, de massage therapeut wrijft een mengsel van zeezout, olie en aromaten zoals citroen in uw huid. Uw hele lichaam wordt gescrubt, dit duurt ongeveer vijftien minuten, vervolgens doucht u alles van uw huid zonder zeep, hierdoor ontstaat er een beschermend laagje olie op uw huid. Het is een verkwikkende behandeling en zorgt ervoor dat uw huid fluweelzacht aanvoelt. Vervolgens krijgt u een ontspannende olie massage.

Wij ontvangen u graag in onze rustgevende massage salon. U krijgt een zuiverende massage voor lichaam en geest. U kunt een e-mail sturen naar info@sabaideethaimassage.nl of bellen naar 06-4 8774 194 voor een afspraak.

- Wij zijn een gediplomeerde massagesalon - Wij geven geen erotische massages -

Openingstijden: MA-ZA: 10.00-21.00 uur ~ ZO: 10.00-19.00 uur

WELKOM - MASSAGES - TARIEVEN - FOTO'S - CONTACT - ROUTE - PRIVACY BELEID - - FACEBOOK